Скочи на садржај

Veštačka trava

TEXTURIZED

Specijalizovana površina na kojoj su vlakna pažljivo raspoređena. Ova vlakna imaju pojedinačne „kovrdžave“ filamente što daje brži tempo igri. Takođe poboljšana je stabilnost punjenja, što omogućava kvalitenan odskok. Ova podloga ne samo da se ističe u performansama, već se može pohvaliti i poboljšanom estetikom, sa manje uočljivim materijalom za ispunu. Takođe boje podloge su žive što daje dodatni elan igri i uživanju u igri. Zahteva manje peska, ističe se po retkoj potrebi za održavanjem- što je prednost. Preporučuje se za zatvorene terene.

MONOFILAMENT

Monofilamentna, veštačka trava: odlikuje se pojedinačnim polietilenskim monofilamentima. Ova površina obezbeđuje izdržljivost, elastičnost i jako brzo prilagođavanje. Idealna je za sporije igre. Čvršća vlakna doprinose kontrolisanoj brzini lopte. Zahteva malo više održavanja, međutim ima prednosti kao što izdržljivost i otpornost. Ove performanse je čine veoma preporučljivom podlogom za otvorene terene.

FIBRILATED

Specijalizovana površina na kojoj su vlakna pažljivo raspoređena da formiraju strukturnu mrežu. Ova jedinstvena kompozicija vlakana omogućava brži tempo igre. Stabilizovan ispun, obezbeđuje konzistentan odskok preko površine. Uprkos svih prednosti, bitno je napomenuti da fibrilirani travnjak obično ima manju izdržljivost i sposobnost zbog finijih vlakana. Ovo ga osetljivim na habanje. Redovno održavanje je ključno za obezbeđivanje dugovečnosti travnjaka. Preporučen je za unutrašnju upotrebu.